Атопична Кожа

С какво е подходящо да обличаме детето с атопичен дерматит? Написано в партньорство с д-р Clarence De Belilovsky, дерматолог и член на Съвета от експерти към Mustela.  

0

Атопичната кожа: влиянието на климата и сезоните върху екземата и възпалителните състояния. Написано в партньорство с д-р Клеранс Де Белиловски, дерматолог и член на eкспертния съвет на Mustela.    

0

Как да ограничим ИЗЯВАТА НА АТОПИЧЕН ДЕРМАТИТ. Голямото (мащабно) почистване на дома може да е ключът към намаляване на проявите на атопичен дерматит, но това далеч не е всичко.

0

Басейн, спорт, игри: кои от тези забавления са подходящи за атопичното ми дете? Написано в партньорство с д-р Клеранс Де Белиловски, дерматолог и член на eкспертния съвет на Mustela.  

0

КЪПАНЕ: Как да адаптираш ежедневните ритуали към детето с атопична кожа.

0

Атопичният дерматит: Можеш ли да предотвратиш появата му? Написано в партньорство с д-р Кларанс Де Белиловски, дерматолог, член на експертния съвет на Mustela.  

0

Как да разбера дали бебето ми има атопична кожа ? Написано в партньорство с д-р Кларанс Де Белиловски, дерматолог, член на експертния съвет на Mustela.  

0

КАКВО Е АТОПЧЕН ДЕРМАТИТ? Атопичният дерматит или атопичната екзема е нарушение на кожната бариерна функция, което прави епидермиса уязвим и пропусклив за външни фактори. 

0