Имате бебе

maman.png

Нашите съвети

След девет месеца, прекарани в симбиоза с Вас, бебето Ви е дошло на бял свят и вече сте семейство. Ден след ден и месец след месец опознавате себе си и изграждате дълбоки връзки на любов и нежност. Всеки ден трябва да полагате и безброй грижи за малкото същество, които засилват разбирателството между Вас. Но дори и детето да заема основната част от времето Ви, не забравяйте да мислите за себе си! Дайте си време, за да се възстановите напълно от бременността и раждането, и отделяйте свободни моменти само за себе си. Запознайте се се с предлаганите от нас продукти и съвети, които ще бъдат с Вас през този период от живота Ви.

Нашият избор на продукти

Препоръчваме Ви

Нежен почистващ гел за бебета и деца. Този продукт е идеален за ежедневна употреба от деня на раждането (1). * Включително новородени, изписани след интензивни грижи.

Препоръчваме Ви

Хидратиращо и успокояващо масажно олио за бебета и деца. Този продукт за приятна грижа, предназначен за масаж, допринася за доброто състояние на бебето от деня на раждането (1).

Препоръчваме Ви

Лосион за тяло за деца и бебета, от деня на раждането (1). * Включително новородени, изписани след интензивни грижи.

Научете повече

300 ml бутилка с помпа

Нежна Почистваща вода без изплакване за бебета и деца за лице и в областта под пелената, от деня на раждането (1) (мицеларна вода за ежедневна грижа при бебета или деца).

Новини от Mustela