Очаквам бебе

enceinte.png

Нашите съвети

Малко същество е свило гнездо в топлината на корема Ви – за първи път очаквате бебе! Първата бременност е период, пълен с емоции, понякога противоречиви, и е сериозен поврат в живота на жената – отсега нататък нищо няма да е съвсем същото както преди. Тялото Ви също се променя постепенно и се нуждае от нови грижи и внимание. Запознайте се със съветите и продуктите ни за грижа, за да прекарате спокойно бременността си до раждането на бебето.

Нашият избор на продукти

Новини от Mustela

Image

Mustela разкри тайната на бебешката кожа.

 

Mustela разкри строго пазената тайна за бебешката кожа: ценен ресурс от клетки, истински източник на живот.

Кожата на бебетата е уязвима и трябва да бъде предпазена: екпертите бяха наясно с това, какво е необходимо да направят, за да предизвикат интуитивно усещане за мекота при използването на продукти за грижа за кожата.Това, което откривателите на Mustela в лабораториите  Expanscience откриха след десет години  постоянна работа с международни специалисти е, че зад тази кожна уязвимост се крие сила, за която никой досега не е предполагал.

 

Невъобразимо богатство

Каква сила е това? Ценно богатство от клетки, които представляват източник на живот, подпомагащ регенерацията на кожата и поддържащ цялостния баланс на кожата през целия живот. Този клетъчен ресурс е в своя максимум в момента на раждането и е уникален за всеки, но е и много уязвим на ежедневните условия като UV лъчи, вятър, студ, топлина и замърсяване. Това е от съществено значение за грижата за кожата на бебетата днес и за в бъдеще.

 

Нови потребности - нови продукти!

Истински момент на пробуждане на експертите и всички майки! Това фундаментално откритие откритие трансформира грижата за бебешката кожа завинаги . Новите продукти Mustela Bébé са безопасни, ефикасни, натурални и перфектно отговарят на всички потребности нна бебешката кожа от деня на раждането, подпомагат нейното развитие и запазват клетъчния потенциал, гарантирайки здравето на кожата днес и за в бъдеще.

 

За да научите повече за новата серия  Mustela Bébé вижте статията Mustela Bébé с нов имидж.

За да научите повече за невероятното откритие, вижте историята на Mustela Прераждане.