Mustela се ангажира

Гарантирана безопасност

Mustela знае, че нищо не е по-ценно от Вашето бебе и се грижи най-вече на безопасността. Разработени в сътрудничество с професионалистите по здравни грижи, всички продукти на Mustela са хипоалергенни*, с висока поносимост и не съдържат никакви парабени, феноксиетанол, фталати или алкохол. Преди да достигнат до Вас, те са систематично подложени на най-стриктните тестове за безопасност.

 

Доказана ефикасност с дерматологични изследвания на високо ниво

Продуктите на Mustela са плод на експертния опит в областта на дерматологията на Лабораториите Expanscience. Те са внимателно проверени чрез клинични проучвания или тествани за употреба под Дерматологичен и Педиатричен контрол, за да се докаже ефикасността им.

 

Специални натурални продукти

Растителният свят разполага с неизчерпаеми източници за подхранване на деликатната кожа. Във всички свои продукти Mustela отдава предпочитание на съставките с естествен произход: например продуктите Mustela Бебе съдържат средно 92% съставки с естествен произход. Само когато съставките с естествен произход не отговарят на високите изисквания на Mustela за ефикасност и сигурност, те биват замествани от синтетични съставки.

 

Уникално удоволствие при употреба

Продуктите на Mustela Бебе подсилват моментите на близост между майката и детето чрез уникалния комфорт и удоволствие, които тяхната употреба носи. Техният приятен аромат превръща всеки жест на майката в миг на нежност, който пробужда всички сетива.

 

Отговорност на марката

Да се грижим за най-малките означава да се грижим и за околната среда, в която живеят. На всеки етап от живота на продуктите си Mustela прави всичко възможно за да сведе до минимум въздействието, което те оказват върху околната среда. Всички флакони на Mustela, могат да бъдат рециклирани. Картонът, който се използва е от устойчиво управлявани гори. Пяната е биоразградима.

 

Уникална подкрепа за бъдещите родители

Mustela се ангажира не само чрез своите продукти. Тя винаги е подкрепяла и родителите в откриването на щастието от майчинството и бащинството чрез разнообразни съвети, разработени съвместно с професионалисти по здравни грижи и грижи за най-малките. Ден след ден, Mustela помага на родителите да се грижат за децата си и да ги насочват в тяхното хармонично развитие.

 

Социална ангажираност

Създадена под егидата на Фондация Франция, Фондация Mustela е насочена към медицинските специалисти, работещи с деца: от 1982 г. тя подкрепя изследванията в областта на педиатрията, като подпомага професионалистите по здравни грижи чрез съвместни проекти за педиатрична и гинекологична превенция, също така подкрепя и други асоциации в същата сфера.

 

* минимизира риска от алергична реакция

ИЗПРАЩАНЕ