STELATRIA® Измиващ гел

За лице, тяло и интимна хигиена
Изразете мнението си
Нежно почиства
Успокоява раздразнената кожа
Пречиства кожата

Свойства : 

STELATRIA® Защитен почистващ гел е формулиран специално за новородени, бебета и деца. Той е предназначен за почистване на раздразнена кожа (напукване, сухи петна, кожен обрив като дребна шарка, раздразнена кожа около устата, кожните гънки и др.) Той може да се използва и за ежедневна интимна хигиена (при момчета и момичета), включително и при обостряне на обрива.


STELATRIA® Защитен почистващ гел почиства, успокоява и пречиства кожата благодарение на иновативните активни съставки с натурален произход:

  • Кожата и лигавиците се почистват нежно, без дразнене или изсушаване, благодарение на  изключително меките почистващи агенти с естествен произход.
  • Рисковете от бактериална инфекция намаляват и кожата се пречиства от меда, цинка и BioEcolia®, патентована натурална активна съставка, която поддържа защитната флора на кожата.
  • Кожата е успокоена и омекотена благодарение на формулата, обогатена с алое вера.

ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ: 

 

84%
удовлетвореност
от майките
Тествани под
Дерматологичен контрол

 

Тестовете за употреба на продукта са проведени под педиатричен и дерматологичен контрол при 116 участници в продължение на 3 седмици (по метод на самооценка):

·         Хигиена на възпалените зони

o    Продуктът нежно почиства кожата: 97%

o    Продуктът успокоява раздразнената кожа: 74%

o    Продуктът не изсушава кожата: 90%


Тестовете за употреба на продукта са проведени под педиатричен и дерматологичен контрол при 70 участници в продължение на 3 седмици (по метод на самооценка):

·         Интимна хигиена

o    Продуктът успокоява раздразнената кожа: 80%

o    Продуктът успокоява сърбежа: 79%

o    Продуктът нежно почиства външните интимни лигавици: 96%

Инструкции за употреба: 

Използвайте ежедневно върху раздразнените зони по лицето и тялото или за интимна хигиена. Изсипете няколко капки върху дланта на (мократа) си ръка. Измийте бебето, като разпенвате продукта. Изплакнете с чиста вода. Подсушете нежно, като обръщате специално внимание на областта при пелената и кожните гънки (подмишници, бедра, шия и др.)
За външно приложение.
За оптимизиране на ефикасността на STELATRIA® Защитен почистващ гел върху раздразнените зони (с изключение на лигавиците), може да го използвате заедно със Stelatria Прочистващ възстановяващ крем, който помага за възстановяване на кожата.

Приятен за употреба
Когато STELATRIA® Защитен почистващ гел влезе в контакт с кожата, той образува лека и приятна пяна. Лесно се изплаква и оставя кожата успокоена, мека и приятна.

 

150ml туба

Съставки и натуралност: 

Основни съставки с натурален произход:

· BioEcolia®: поддържа защитната флора на кожата.

· Комплекс от микронутриенти мед – цинк – манган: ускорява възстановяването на кожата.Висока поносимост

* Дерматологично тестван под педиатричен контрол за оптимална безопасност.


Състав
Aqua, Glycerin, Coco-Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, 1,2-Hexanediol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Lactic Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycine, Manganese Gluconate, Zinc Pca, Copper Pca, Sodium Hydroxide, 2,6-Dimethyl-7-Octen-2-Ol

Научете повече: