Avocado perseose®

За да запази богатия клетъчен потенциал в бебешката кожа, Mustela извлича от авокадо натурална биомиметична активна съставка, която действа в перфектна хармония с кожата.
 

Биомимикрия
В дермокозметиката говорим за биомимикрия, когато активна съставка имитира или пресъздава структура или начин на действие, съществуващ в природата. Биомиметичните активни съставки действат в перфектна хармония с кожата и имат особено високо ниво на ефикасност и поносимост.

 

 

 

Mustela винаги е намирала в растителния свят основните активни съставки, които влага в продуктите си. За да предпазят безценното богатство от клетки в бебешката кожа, изследователите на Mustela от Лаборатории Expanscience избраха авокадото измежду редица други растения.

Използвайки уникалния си опит, те откриха в него молекули, изключително редки в природата, чиято роля е да подпомагат плода в развитието и съзряването му. Тези молекули бяха извлечени, пречистени и концентрирани. Така се появи патентованата активна съставка Avocado perseose®.

 

Уникално дерматологично действие

Отличното действие на Avocado perseose® върху бебешката кожа още след раждането е клинично доказано:

 

  • Подпомага развитието на бариерната функция на кожата, като подсилва производството на редица ключови елементи (протеини и липиди).
  • Запазва богатството от клетки, действайки като щит и защитавайки кожните клетки от въздействието на околната среда.

Клинично тестван, Avocado perseose® спада към новото поколение биомиметични активни съставки: естествени активни съставки, които са способни да действат в перфектна хармония с бебешката кожа, като съчетават максимална толерантност и висока ефикасност.
 

 

Ново поколение защита за кожата на Вашето бебе

Заради тези изключителни качества Mustela реши да включи Avocado perseose® в новата формула Mustela Бебе. Така винаги, когато ползвате нашите продукти, Вие защитавате клетъчното богатство на кожата на Вашето бебе, същевременно подпомагайки развитието й, сега и за в бъдеще.

 

 

Безопасна активна съставка, която не вреди на околната среда

За Mustela, защитата на бебешката кожа е неделима от защитата на природата: всички продукти на Mustela са разработени така, че да сведат до минимум въздействието си върху природата. Съобразно този подход, Avocado perseose® се произвежда безопасно и отговорно:

 

  • Авокадото, което Mustela използва произхожда от контролирано фармацевтично подразделение, работещо в опазване на биоразнообразието, където се отглежда според добрите екологични практики и е с гаранция за произход.
Клинично доказана ефикасност
80% от маркерите на първичните клетки са защитени от Avocado perseose®  по време на излагане на най-силната външна агресия.

 

 

 

ИЗПРАЩАНЕ