Тайната на бебешката кожаЮли 2013

Mustela разкри тайната на бебешката кожа.

 

Mustela разкри строго пазената тайна за бебешката кожа: ценен ресурс от клетки, истински източник на живот.

Кожата на бебетата е уязвима и трябва да бъде предпазена: екпертите бяха наясно с това, какво е необходимо да направят, за да предизвикат интуитивно усещане за мекота при използването на продукти за грижа за кожата.Това, което откривателите на Mustela в лабораториите  Expanscience откриха след десет години  постоянна работа с международни специалисти е, че зад тази кожна уязвимост се крие сила, за която никой досега не е предполагал.

 

Невъобразимо богатство

Каква сила е това? Ценно богатство от клетки, които представляват източник на живот, подпомагащ регенерацията на кожата и поддържащ цялостния баланс на кожата през целия живот. Този клетъчен ресурс е в своя максимум в момента на раждането и е уникален за всеки, но е и много уязвим на ежедневните условия като UV лъчи, вятър, студ, топлина и замърсяване. Това е от съществено значение за грижата за кожата на бебетата днес и за в бъдеще.

 

Нови потребности - нови продукти!

Истински момент на пробуждане на експертите и всички майки! Това фундаментално откритие откритие трансформира грижата за бебешката кожа завинаги . Новите продукти Mustela Bébé са безопасни, ефикасни, натурални и перфектно отговарят на всички потребности нна бебешката кожа от деня на раждането, подпомагат нейното развитие и запазват клетъчния потенциал, гарантирайки здравето на кожата днес и за в бъдеще.

 

За да научите повече за новата серия  Mustela Bébé вижте статията Mustela Bébé с нов имидж.

За да научите повече за невероятното откритие, вижте историята на Mustela Прераждане.

 

Коментирайте статията

ИЗПРАЩАНЕ

Прочетете също:

0
Бебешките плувни сесии са приятни, стимулиращи и насърчават естествения инстинкт на бебето да се движи във вода. Моментът на наслада се споделя с между родителите и техните деца!