НАШАТА МИСИЯ

Рамо до рамо с родителите

70 години след създаването на компанията, стремежите на Мустела продължават да бъдат същите: да сме рамо до рамо с родителите и да улесним живота им с нашите продукти за грижа за кожата с натурален състав. Стремим се да улесним ежедневието им като им предлагаме пълна гама от козметични продукти с натурален произход. С други думи - да предпазим родителите и техните бебета от зачервяването под пелените, от влиянието на твърдата вода по време на баня, от тези червени и сърбящи петна, които нарушават бебешкия сън, от раничките и одраскванията или от вечната дилема каква слънцезащита да изберат още в първите летни дни.

A pharmacist once met an entrepreneur
НАШАТА ИСТОРИЯ

Имало едно време един фармацевт, който срещнал един предприемач...

През 1950-а година те създали първото почистващо тоалетно мляко, предназначено за грижа към бебешката кожа. Няколко поколения по-късно, родителите все още разчитат на Мустела, в мисията „да отгледаме най-нежната кожа“.

What is a “responsible brand”?
НАШИТЕ ОБЕЩАНИЯ

Какво означава „отговорен бранд“

Активният ни и амбициозен стремеж да минимализираме влиянието на продуктите върху хората и планетата, е дългосрочен.

НАШЕТО ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ

Нашата уникална експертиза е комбинация от ноу-хау в две основни области: неонатална дерматология и екстракция на натурални съставки от растителен произход.

Our unique knowledge in babies’ skin

Нашите уникални познания за бебешката кожа

Благодарение на амбициозните проучвания в областта на физиологията на кожата на бебетата и малките деца, с които се гордее Мустела, разработихме уникална експретиза, намираща приложение в иновативните формули на продуктите.

Plant-based active ingredients and green technologies

Активни съставки с растителен произход и зелени технологии

Откриваме най-добрите активни съставки в света на растенията, от които извличаме ефективни и в същото време деликатни вещества, с помощта на технологии, които не вредят на хората и околната среда.

Какво съдържат нашите продукти?

  • Разчитаме на природата за да намерим най-ефективните натурални съставки, които ще подпомогнат за изграждането на силна и здрава детска кожа.

  • Отдадени сме на мисията да избираме само най-доброто: най-доброто за кожата на вашето бебе и за всички бъдещи майки, но също така и най-доброто за планета ни. Нашата строга харта на съставките ни помага да създаваме чисти, нежни и ефективни продукти за грижа към кожата.

  • Всеки продукт на Мустела преминава над 450 теста и измервания. Оценен е и валидиран от независим токсиколог преди да бъде пуснат на пазара.

    Ние гарантираме: създаваме чисти и ефективни продукти за грижа за кожата на бебето, както и за жените по време на бременността и кърменето.

Разчитаме на природата за да намерим най-ефективните натурални съставки, които ще подпомогнат за изграждането на силна и здрава детска кожа.

Отдадени сме на мисията да избираме само най-доброто: най-доброто за кожата на вашето бебе и за всички бъдещи майки, но също така и най-доброто за планета ни. Нашата строга харта на съставките ни помага да създаваме чисти, нежни и ефективни продукти за грижа към кожата.

Всеки продукт на Мустела преминава над 450 теста и измервания. Оценен е и валидиран от независим токсиколог преди да бъде пуснат на пазара.

Ние гарантираме: създаваме чисти и ефективни продукти за грижа за кожата на бебето, както и за жените по време на бременността и кърменето.

We stand by parents – all around the world!
ФОНДАЦИЯ МУСТЕЛА

Рамо до рамо с родителите – навсякъде по света!

Основана през 1982-ра година, Фондация Мустела има мисията да подобри качеството на живот на децата и семействата навсякъде по света. Фондацията е ангажирана с изследвания и специалисти в областта на грижата за деца