Специализирани продукти

В продължение на повече от 60 години Mustela предлага безопасни и иновативни продукти, които предпазват и съхраняват здравето на най-деликатната кожа на новородени, бебета, деца, както и на родилки и бременни жени. Иновативна, безопасна, ефикасна и все по-натурална, Mustela грижа за кожата превръща рутинните грижи за кожата в моменти на споделяне, удоволствие и емоция.

 • МОЯТА БРЕМЕННОСТ

  Грижа за бременни и майки - Mustela Maternity

  Защитете кожата си по време на бременността и след раждането

 • МОЕТЕ ДЕТЕ

  Нормална Кожа - Нормална Кожа

  Пълна гама от продукти за почистване, без изплакване и грижа за кожата, разработени за защита на крехката и деликатна кожа на новородени, бебета и деца. Благодарение на Avocado Perseose® (Захари от авокадо), патентована натурална съставка, тези продукти за грижа за кожата предпазват кожната бариера и съхраняват богатството от кожни стволови клетки, с които се ражда бебето. Продукти, които комбинират ефективност и поносимост с приятен уникален аромат*. *Включително новородени изписани след интензивни грижи.

 • Суха Кожа - Суха Кожа

  Тази продуктова гама е специално формулирана за дълбоко подхранване на епидермиса на сухата бебешка и детска кожа от деня на раждането*. Благодарение на подхранващите съставки във формулата, тези продукти за грижа за кожата с богата текстура помагат за възстановяване на кожната бариера и я предпазват от агресивните външни влияния, като възвръщат комфорта и мекотата на кожата. *Включително новородени изписани след интензивни грижи.

 • Чувствителна Кожа - Чувствителна Кожа

  Mustela предлага 1-вата пълна серия продукти, която не съдържа аромати, съобразена с ежедневните ритуали на бебето (къпане и грижа за кожата), предназначена да успокои чувствителната кожа на бебетата и децата от 1-вия ден на раждането*. Формулите, съдържащи комплекс от патентовани натурални съставки, са с ултра леки, течни, попиващи текстури, които защитават като „втора кожа“, хидратират и предпазват кожната бариера. В същото време успокояват кожата и спомагат за намаляването на симптомите на свръхчувстителност и усещане за опъване. *Включително новородени, изписани след интензивни грижи.

 • Атопична Кожа - Атопична Кожа

  Stelatopia® обхваща 6 продукта за хигиена и грижа за кожата, специално разработени за успокояване и възстановяване на атопичната кожа при бебета и деца. Продуктите са с висока поносимост от деня на раждането*, тествани под дерматологичен и педиатричен контрол. *Включително новородени изписани след интензивни грижи.

 • Раздразнени зони - Раздразнени зони

  Бързо успокоява раздразнената бебешка кожа и помага за по-бързото ѝ възстановяване. Кожните раздразнения изчезват, мекотата и комфортът на кожата са възстановени.

 • Смяна на пелени - Смяна на пелени

  Mustela предлага специфични, ефективни и с висока поносимост продукти за грижа за кожата, които се използват при всяка смяна на пелената.

 • Гама слънцезащитни продукти - Слънчева защита

  Новите Слънцезащитни продукти на Мустела са с висока степен на поносимост. Те предпазват кожата на бебетата и децата от UVA и UVB лъчите, без да нараняват деликатната им чувствителна кожа.

 • Musti® Парфюмна вода - Musti® Парфюмна вода

  За безопасно парфюмиране на бебето от деня на раждане, използвайте парфюмната вода, която е специално формулирана за деликатната бебешка кожа.

 • Млечни корички/Крусти - Млечни корички/Крусти

  Млечните корички (крусти) са често срещани при бебетата. Кожата на новороденото, която е в процес на развитие, се сблъсква с редица промени. Кремът против крусти на Мустела е специално предназначен за бебета и може да се използва от 1-вия ден на раждането.