Атопична кожа

Стелатопия Мокри Кърпички, възстановяващи липидите

Атопична кожа

Стелатопия Мокри Кърпички, възстановяващи липидите

Почистващи Мокри Кърички Стелатопия за възстановяване на липидите, с нежна формула без аромат, са специално създадени за атопична кожа. Плътни, ултра меки, направени от влакна, по-меки от памук, те нежно почистват лицето, ръцете и зоната под пелената на бебето, от 1-вия ден на раждането *.
97% натурални съставки.

*Включително новородени, изписани след интензивни грижи

Пакет от 50 Мокри кърпички за бебета и деца

Certification Headline
 • Снимка
  97% ingredients of natural origin
  97% ingredients of natural origin
 • Снимка
  Safety_ingredient_EN
  Ingredient safety policy
 • Снимка
  Dermatologist_tested_EN
  Dermatologist tested
Снимка
Proven efficacy
С грижа за кожата, с грижа за планетата

Ако Вашето мъниче e с атопична кожа, по-добре е да избягвате триене или механичен стрес върху кожата. Но бебешките кърпички не са ли супер практични?
Ето и нашият отговор: Стелатопия Мокри кърпички са специално предназначени за крехка и атопична кожа. 47* по-плътни и по-абсорбиращи** от нашите класически кърпички. Изработени са от специални влакна, които ги правят по-меки дори и от памук!

Най-сетне: нежно почистване, само с една стъпка!

*Тест проведен чрез оптично измерване, в сравнение с кърпичките за чувствителна кожа на Мустела**** Клинично проучване (самооценка), проведено под дерматологичен и педиатричен контрол със 74 новородени, бебета и деца (включително 65 бебета и деца с атопична кожа) в продължение на 22 дни.
 

Безопасност и ефективност на продукта

За гарантирана безопасност от 1-вия ден на раждането, нашите продукти Стелатопия за грижа за кожата са разработени в сътрудничество със здравни специалисти и са тествани върху изключително суха и атопична кожа.

Всеки продукт преминава през минимум 450 тестове и проверки.

98%

от родителите потвърждават: Стелатопия Кърпички премахват ефективно замърсявания от кожата на лицето, ръцете и зоната под пелената (1).

100%

от родителите потвърждават, че Стелатопия Кърпички са плътни и здрави (1)

Клинично доказана ефективност:
* 87% от родителите потвеърждават, че кърпичките Стелатопия почистват бързо и  само в една стъпка, без търкане. (1)

(1) Клинично проучване (самооценка), проведено под дерматологичен и педиатричен контрол със 74 новородени, бебета и деца (включително 65 бебета и деца с атопична кожа) в продължение на 22 дни.

Снимка
How to use
Употреба

Тези ултра меки бебешки кърпички могат да се използват за почистване на лицето, тялото и зоната под пелената.

Стъпка 1: Извадете кърпичка от опаковката. Обикновено една е достатъчна.

Стъпка 2: Почистете внимателно (лицето, ръцете или зоната под пелената).

Стъпка 3: Изхвърлете кърпичката в кофата за боклук. Не изхвърляйте в тоалетната чиния! Не забравяйте да затворите капачето след употреба.

СЪВЕТИ ЗА УПОТРЕБА

 

Основни съставки

Нашата ключова активна съставка, дестилат от слънчогледово масло, е специално подбрана за употреба при атопиична кожа. Доставя се от устойчиво земеделие и доказани производители.

Нашият дестилат от слънчогледово масло притежава възстановяващи липидите свойства, от които се възползват бебешките кърпички Стелатопия. 

Снимка
Safe for mom & baby
Снимка
Sunflower atopic-prone skin Mustela
Съставки

Съдържа 97% натурални съставки.
Останалите 3% осигуряват дългосрочната защита на формулата.

Ingredients

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM BENZOATE, TARTARIC ACID, POTASSIUM SORBATE, ALLANTOIN, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL UNSAPONIFIABLES, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT , TROPOLONE